JOB & KARRIERE

REMONDIS arbejder for fremtiden

Ledige stillinger

Erfarne og ansvarsbevidste chauffører til kørsel med kran-/grab og kuber

REMONDIS A/S – Ishøj

Har du erfaring med kran- og grab-kørsel samt kuber, er du fleksibel, og kan du lide at arbejde selvstændigt? Så er et job hos en af Danmarks største transportører måske noget for dig.

Renovationsarbejdere til husstandsindsamling i Thisted Kommune

REMONDIS A/S – Jylland

Er du morgenfrisk og udstyret med godt humør? Lægger du vægt på et godt samarbejde og er du fleksibel? Så er det måske dig, vi lige står og mangler i vores virksomhed.

Om REMONDIS

REMONDIS A/S er en del af den af den tyske familieejede virksomhed REMONDIS Group, der på verdensplan beskæftiger mere end 30.000 medarbejdere, på 800 lokationer i 30 forskellige lande. Vores kernekompetence i Danmark er sortering, indsamling og håndtering af affald. Vores kunder er private virksomheder såvel som kommuner og statslige ministerier og -institutioner.

REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere samt at kunne yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu – og i fremtiden.

Vi er derfor altid på udkig efter de bedste og mest engagerede medarbejdere i alle stillinger. Hvis du mener det er dig, så søg en af de ledige stillinger.

Mød REMONDIS Danmark

”At være en del af REMONDIS A/S er at være en del af noget større. Vidensdeling og personaleudvikling er essentielt, og det at man er en familieejet virksomhed, er det gennemtrængende element. Som koncern tager man sig tiden til at vise hvad man kan, og er stolt af det man har opnået som virksomhed – man tager ansvar på alle plan. Både i forhold til miljøet, rådgivningen, læring via undervisning og udvikling af kompetencer og ansvar. At være i en så dynamisk virksomhed er en fantastisk rejse.”

Kenneth Schneider

”REMONDIS har virkelig sat skub på min udvikling – både fagligt og personligt. Der er aldrig en dag der er ens, og efter halvandet år går jeg stadig hjem hver dag med følelsen af at have lært nyt. Man lærer i den grad at tænke på fødderne og være omstillingsparat. Havde du spurgt mig for et års tid siden, havde jeg aldrig set mig selv i den rolle og med det ansvar, jeg nu har – man kan virkelig rykke stærkt, hvis man har lysten til det. Det er super udfordrende, motiverende og spændende, at få lov at tage så meget ansvar og gå forrest på alle de projekter man vil. Det er helt klart et niveau af udvikling, jeg ikke vil have opnået i mine tidligere jobs, eller for den sags skyld andre brancher, jeg lige kan komme i tanke om.”

Krista Sørensen

Uopfordret ansøgning

Chauffører og renovationsmedarbejdere

Holder du af fysisk arbejde udendørs, har du erfaring som renovationsmedarbejder / skraldemand og er du fleksibel, engageret og mødestabil og kan møde kunder med et smil på læben. Så er det dig vi har brug for.

Kontor, HR, salg og markedsføring osv.

Vi leder altid efter de bedste og mest engagerede medarbejdere.

Mini-containere

Vip-containere

Maxi-containere

Farligt affald

Miljøtjek af affald

Den nye affaldsbekendtgørelse

Bliv klogere på hvad den nye affaldsbekendtgørelse betyder for din virksomhed.

Batterier

Bioaffald

Brændbart

Byggeaffald

Deponi

Elektronik

Farligt affald

Glas

Haveaffald

Klinisk risiko

Lyskilder

Metal & jern

Pap

Papir

Plast

Offentlige institutioner

Byggeri & anlæg

Butik & detail

Boligselskaber

Events

Ehandel 

Hospital & klinik

Kontor

Landbrug & gartneri

Produktion & industri

Restaurant & kantine

Trykkeri & maler

Turisme & hotel

Værksteder

MILJØTJEK AF AFFALD