JOB & KARRIERE

REMONDIS arbejder for fremtiden

Ledige stillinger

Kørselsleder

REMONDIS A/S – Aalborg

Erfaren kørselsleder til verdensomspændende virksomhed i rivende udvikling

Brænder du for arbejdet som Lønkonsulent?

REMONDIS A/S – Brøndby

Er du vild med at få lønprocessen til at fremstå, som om det ”bare” er at trykke på en knap? Kan du lide at have fingrene helt nede i den daglige løndrift samtidig med, at du deltager aktivt i optimering af processer og systemer?

Are you ready to take on M&A from A to Z?

REMONDIS A/S – Brøndby and Lünen, Germany

We’ve reached a vital point in our M&A journey and are looking for an M&A expert to take it to the next level. Join us in a position that will have you working closely with the CEO and CFO and let you make your mark on the future of our company.

Financial Controller med stærk faglighed og operationel indsigt

REMONDIS A/S – Brøndby

Ønsker du både at yde det bedste inden for ”Financial Controlling og Regnskab” og samtidig fortsætte din faglige og personlige udvikling, frem mod en position som fagspecialist eller leder af en økonomifunktion?

Projektorienteret SQL-administrator

REMONDIS A/S – Brøndby

Har du lyst til at være en del af vores digitale transformation? Kan du bruge din viden om applikationsdrift og SQL til at indgå i teams og udvikle den måde, vi tænker affaldssortering på i fremtiden?

Om REMONDIS

REMONDIS A/S er en del af den af den tyske familieejede virksomhed REMONDIS Group, der på verdensplan beskæftiger mere end 30.000 medarbejdere, på 800 lokationer i 30 forskellige lande. Vores kernekompetence i Danmark er sortering, indsamling og håndtering af affald. Vores kunder er private virksomheder såvel som kommuner og statslige ministerier og -institutioner.

REMONDIS’ mål er en fortsat udvikling af teknik, ny viden, engagerede medarbejdere samt at kunne yde den service, vores nuværende og nye kunder efterspørger nu – og i fremtiden.

Vi er derfor altid på udkig efter de bedste og mest engagerede medarbejdere i alle stillinger. Hvis du mener det er dig, så søg en af de ledige stillinger.

Mød REMONDIS Danmark

”At være en del af REMONDIS A/S er at være en del af noget større. Vidensdeling og personaleudvikling er essentielt, og det at man er en familieejet virksomhed, er det gennemtrængende element. Som koncern tager man sig tiden til at vise hvad man kan, og er stolt af det man har opnået som virksomhed – man tager ansvar på alle plan. Både i forhold til miljøet, rådgivningen, læring via undervisning og udvikling af kompetencer og ansvar. At være i en så dynamisk virksomhed er en fantastisk rejse.”

Kenneth Schneider

”REMONDIS har virkelig sat skub på min udvikling – både fagligt og personligt. Der er aldrig en dag der er ens, og efter halvandet år går jeg stadig hjem hver dag med følelsen af at have lært nyt. Man lærer i den grad at tænke på fødderne og være omstillingsparat. Havde du spurgt mig for et års tid siden, havde jeg aldrig set mig selv i den rolle og med det ansvar, jeg nu har – man kan virkelig rykke stærkt, hvis man har lysten til det. Det er super udfordrende, motiverende og spændende, at få lov at tage så meget ansvar og gå forrest på alle de projekter man vil. Det er helt klart et niveau af udvikling, jeg ikke vil have opnået i mine tidligere jobs, eller for den sags skyld andre brancher, jeg lige kan komme i tanke om.”

Krista Sørensen

Uopfordret ansøgning

Chauffører og renovationsmedarbejdere

Holder du af fysisk arbejde udendørs, har du erfaring som renovationsmedarbejder / skraldemand og er du fleksibel, engageret og mødestabil og kan møde kunder med et smil på læben. Så er det dig vi har brug for.

Kontor, HR, salg og markedsføring osv.

Vi leder altid efter de bedste og mest engagerede medarbejdere.

Mini-containere

Vip-containere

Maxi-containere

Farligt affald

Miljøtjek af affald

Lithiumbatterier = RETRON

Sikker og godkendt håndtering af små og store lithiumbatterier

Batterier

Bioaffald

Brændbart

Byggeaffald

Deponi

Elektronik

Farligt affald

Glas

Haveaffald

Klinisk risiko

Lyskilder

Metal & jern

Pap & papir

Papir til makulering

Plast

Offentlige institutioner

Byggeri & anlæg

Butik & detail

Boligselskaber

Events

Ehandel 

Hospital & klinik

Kontor

Landbrug & gartneri

Produktion & industri

Restaurant & kantine

Trykkeri & maler

Turisme & hotel

Værksteder

MILJØTJEK AF AFFALD