Kontor

REMONDIS kan tilbyde små og store affalds- og miljøløsninger tilpasset til netop dit kontor.

REMONDIS har i mange år arbejdet tæt sammen med virksomhedskontorer omkring håndtering af affald. I samarbejde med vores miljøkonsulenter kan du få en løsning, der passer til netop din virksomhed eller du kan bestille en af vores standard løsninger her.

Affalds- og miljøløsninger til kontor

Hvad enten du søger en enkel eller en total affaldsløsning, så kan REMONDIS hjælpe dig. Her er vores mest populære løsninger til kontorer.

    120L mini-container

    RETRON taske lille

    660L mini-container med indkast

    240L mini-container indkast

    660L mini-container

    240L mini-container

    aluminium

Få hjælp af vores miljøkonsulenter

REMONDIS miljø- og salgskonsulenter er specialister, der giver en kompetent og miljørigtig rådgivning. De kommer gerne forbi og gennemgår jeres behov og kommer med forslag til optimering i forhold til sortering og håndtering af jeres affald.

Book et møde på telefon 43 63 18 28, miljokonsulent@remondis.dk eller bestil et miltøjek her og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Affaldssortering i din kommune

I Danmark har kommunerne ansvaret for affaldet. Det gælder både husholdsningsaffald og erhvervsaffald. Det betyder, at kommunerne kortlægger, hvor meget affald der produceres, og hvordan det skal behandles. Derudover, kommer regeringen med anvisninger og love til, hvordan kommunerne skal samle affald ind. EU bestemmer enkelte af disse anvisninger f.eks. hvor meget et medlemsland skal sørge for at genbruge af papir eller dåser. På baggrund af kommunernes egne kortlægning og regeringens affaldsplan, udarbejder kommunerne en lokal plan for, hvordan affaldet skal håndteres.

Borgere og virksomheder har derved et ansvar at følge anvisningerne fra den kommune, som de tilhører.

Hold dig opdateret