I 2024 har REMONDIS Danmark og OneCircle indgået et samarbejde med fokus på bæredygtighed og genanvendelse af brugte KeyKegs (plast fustager, som kan bruges til bl.a. øl, vin, drinks) i Danmark. OneCircle er verdensledende indenfor bæredygtige fustager, og som et led i deres cirkulære genanvendelsesproces hjælper REMONDIS med at samle ind og bidrage med et grønnere aftryk på miljøet.

 

På det danske marked spiller REMONDIS en stor rolle i forhold til at yde cirkulær og bæredygtig håndtering af affald. ”Vi håndterer alle typer affald. Ansvarligt og effektivt,” siger Lea Munk-Tillegreen, salgs- og marketingschef hos REMONDIS. Med REMONDIS´ bæredygtige affaldshåndtering, står vi klar med en løsning til alle slags kunder. Ved at kunne genanvende disse fustager, hjælper vi kunderne med den cirkulære genanvendelsesproces, og gør det nemt for især hoteller, caféer, restauranter, festivaler og produktionsvirksomheder at tage en miljørigtig beslutning. Det skal være nemt, effektivt og bæredygtigt at have en grøn agenda. Lea fortæller, ”Alle skal imødekomme det bæredygtige ansvar og vi er her for at støtte og rådgive kunderne hele vejen”.

 

REMONDIS opererer med fire forskellige indsamlingsmetoder af KeyKegs, for at kunne imødekomme alle kundernes behov på bedste vis. På vores anlæg i Ishøj kan vi håndtere store mængder fustager, og det er også her, at REMONDIS sørger for sortering og genanvendelse af de forskellige plastdele, som en fustage indeholder. Med et samarbejde med OneCircle bidrager REMONDIS positivt til vores bæredygtige slogan: ”Working for the future”.

Læs mere om samarbejdet her

Mini-containere

Vip-containere

Maxi-containere

Farligt affald

Miljøtjek af affald

Den nye affaldsbekendtgørelse

Bliv klogere på hvad den nye affaldsbekendtgørelse betyder for din virksomhed.

Batterier

Bioaffald

Brændbart

Byggeaffald

Deponi

Elektronik

Farligt affald

Glas

Haveaffald

Klinisk risiko

Lyskilder

Metal & jern

Pap

Papir

Plast

Offentlige institutioner

Byggeri & anlæg

Butik & detail

Boligselskaber

Events

Ehandel

Hospital & klinik

Kontor

Landbrug & gartneri

Produktion & industri

Restaurant & kantine

Trykkeri & maler

Turisme & hotel

Værksteder

MILJØTJEK AF AFFALD