Det er med stor glæde, at vi i dag kan annoncere, at REMONDIS A/S er flyttet ind i det nye hovedkontor på 1200 m2 beliggende på Industrikrogen 18 i Ishøj. Grunden overtog REMONDIS d. 1. april 2021, og det første spadestik blev taget i oktober 2021. Den 1. september 2022 stod den nye bygning færdig, og alle medarbejdere er nu flyttet fra Abildager 16 i Brøndby til Industrikrogen 18 i Ishøj. Der mangler stadig en del på udendørsarealerne, men når alt er på plads, inviterer vi kunder og samarbejdspartnere til indflytningsfest. Hos REMONDIS er bæredygtighed en selvfølge, og REMONDIS nye hovedkontor har derfor også 250 m2 solceller på taget med en forventet årlig produktion på 44.000 kWh. Bygningen har tilstræbt bedst mulige energimærke og energiforsynes med fjernvarme. Derudover opsamles tagvandet til brug for vask af lastbiler og affaldsbeholdere, ligesom at de øgede nedbørsmængder er håndteret på forsvarlig vis i vores kloakerings- og belægningsløsningerne. REMONDIS A/S hovedkontors officielle adresse er derfor fremover Industrikrogen 18, 2635 Ishøj.

Mini-containere

Vip-containere

Maxi-containere

Farligt affald

Miljøtjek af affald

Den nye affaldsbekendtgørelse

Bliv klogere på hvad den nye affaldsbekendtgørelse betyder for din virksomhed.

Batterier

Bioaffald

Brændbart

Byggeaffald

Deponi

Elektronik

Farligt affald

Glas

Haveaffald

Klinisk risiko

Lyskilder

Metal & jern

Pap

Papir

Plast

Offentlige institutioner

Byggeri & anlæg

Butik & detail

Boligselskaber

Events

Ehandel

Hospital & klinik

Kontor

Landbrug & gartneri

Produktion & industri

Restaurant & kantine

Trykkeri & maler

Turisme & hotel

Værksteder

MILJØTJEK AF AFFALD