REMONDIS er glade for at kunne meddele, at vi har vundet udbuddet af indsamlingen af rest- og bioaffald samt haveaffald og storskrald i Egedal Kommune for de næste 8 år. REMONDIS og Egedal har de sidste mange år haft et fantastisk samarbejde, og vi er meget glade for, at det gode samarbejde får mulighed for at fortsætte – nu med en endnu grønnere profil!.

Fremover bliver affaldsindsamling nemlig både grønnere og mere lydløs, og giver oven i købet vores chauffører et bedre arbejdsmiljø – idet 4 af bilerne kommer til at køre på 100% el. Den første elbil indsættes allerede til august, og de tre yderligere elbiler forventes at blive taget i brug per 1. april 2024 pga. lang leveringstid på nye lastbiler.

REMONDIS glæder sig til, at vi fremover kan bidrage til en endnu grønnere hverdag i Egedal Kommune. Vores slogan er ”Arbejder for vores fælles fremtid” og vi ser derfor altid på hvilke muligheder der er for en grønnere affaldsindsamling og genanvendelse m.m. Vi er derfor meget glade for vores samarbejde med Egedal Kommune, der har vist sig som en innovativ kommune, der tør at gå forrest, når det kommer til investering i den grønne udvikling.

Læs mere på Via Ritzau

Mini-containere

Vip-containere

Maxi-containere

Farligt affald

Miljøtjek af affald

Den nye affaldsbekendtgørelse

Bliv klogere på hvad den nye affaldsbekendtgørelse betyder for din virksomhed.

Batterier

Bioaffald

Brændbart

Byggeaffald

Deponi

Elektronik

Farligt affald

Glas

Haveaffald

Klinisk risiko

Lyskilder

Metal & jern

Pap

Papir

Plast

Offentlige institutioner

Byggeri & anlæg

Butik & detail

Boligselskaber

Events

Ehandel

Hospital & klinik

Kontor

Landbrug & gartneri

Produktion & industri

Restaurant & kantine

Trykkeri & maler

Turisme & hotel

Værksteder

MILJØTJEK AF AFFALD